2020 - Zonder jullie geen ROOI.


Het was het jaartje wel. 

2020.
Het was - en is - moeilijk. Zéker voor wie het al moeilijk was.
Het was soms dikke kaka.
(Een beter woord is er niet. Of waarschijnlijk wel, maar niet in mijn beperkt woordenboek).

En toch voel ik me een sjansaard. Ja, ik wil graag gaan en staan waar, wanneer en met wie ik wil. Ja, ik wil knuffelen en kussen geven. Ja, ik wil gaan eten bij familie en vrienden. En ja, ik wil op café. Oh wat wil ik graag op café.
Maar ons gezin bleef gezond, we moesten geen dubbele shiften draaien, kregen geen financiële problemen of gingen er niet mentaal onder door. Wandelen en aan ‘t vuur zitten was al lang ons ding. We doen het nu gewoon nóg vaker. En daar geniet ik van.
Toegegeven, in maart nam de paniek het heel even over. En de voorbije maanden riepen we hier ook af en toe (eerlijk: regelmatig) kei hard ‘KUT-Corona’. Maar daar bleef het bij.

Ook voor ROOI was 2020 ook een specialleke. Geen mini-winkeltje, geen marktjes,
geen Soirées ROOI in leuke livings of Soirée XL op locatie.
Ik mis de ROOI-fans. Ik mis het om jullie enthousiasme te voelen, jullie vragen te beantwoorden en ideeën te horen. Want de energie die me dat geeft, daar kan weinig tegenop. Zelfs geen Nalu.

Gelukkig was er op de valreep Café ROOI@De Hoorn. Een nieuw concept. En wat een goeike! Iets meer dan honderd vrouwen kwamen gezellig op café. Drank, hapjes, babbels en ROOI’kes kiezen. Dat bleek een tóp-combi. Meer van dat graag! Nog even wachten tot we van dat C-beest af zijn.

En dan natuurlijk hét project van 2020: ROOI.be. Corona gaf me een shot onder mijn gat. Die had ik nodig, want ik ben een uitsteller tot in ’t oneindige. En wat bleek? Vanaf dag één kon ik ook in de webshop op jullie enthousiasme rekenen. En dat is zo geweldig tof. Echt waar.

Ook in 2020 had ik voor ROOI geen duidelijk plan. Maar het gaf me al zoveel: energie, zelfvertrouwen, creativiteit en ondernemingskriebels. Grote woorden, I know. Maar heerlijk om daarvan te proeven.
Zes jaar geleden moest ik stoppen met werken omwille van gezondheidsproblemen. 't Was niet altijd de makkelijkste weg. Maar vandaag geeft ROOI me nieuwe moed. En daar dragen mijn liefste klanten toe bij. Maar echt. Zonder jullie geen ROOI, nikske, noppes nada.
Dus dankjewel. En maak er een mooi 2021 van.

X. Sabine


Laat een reactie achter