Soirée ROOI


Soirée ROOI 

          

Zin in een avondje ROOI in je living? Check!


Véronique, Lore of Sabine komt naar jouw thuis en maakt er een ROOI-hemel van.  Jij nodigt vriendinnen uit en zorgt voor een hapje en een drankje. En hopla, gezelligheid ten top.

Aan het begin van de Soirée krijgen jullie een kort woordje uitleg. Echt kort? Jep! De avond draait om jullie. Jullie krijgen heel de avond de tijd om op het gemakje ROOI'kes te ontdekken, te passen en te kiezen. En natuurlijk ook gewoon om wat te tetteren. 

Klinkt dit al leuk? Wacht maar. Als gastvrouw krijg je op het einde van de avond 10% van de omzet in de vorm van een bon. Ieeeehaaaaa, nog wat extra ROOI'kes voor jou!

Concreet:

  Boek HIER je Soirée ROOI. Vind je geen ideale datum? Laat het me dan even weten.

  Bijkomende vragen stel je aan Sabine op 0485 75 02 63, hallo@rooi.be of via het contactformulier.

  Tijdens een Soirée ROOI zijn er minstens 10 personen aanwezig. Je nodigt best minstens 20 mensen uit. Meer volk is wat ons betreft zeker en vast welkom.

  Je krijgt van ons een digitale uitnodiging en/of een omslagfoto voor een Facebook-event die je kan gebruiken om je vriendinnen uit te nodigen.

  De ROOI-madam komt rond 18u30 naar jouw thuis om alles klaar te zetten. De Soirée begint om 20u. Mensen mogen gerust ook later aansluiten.

  Wij zorgen voor alles om de juwelen te presenteren (extra tafels etc.).  Jij voor het volk, een drankje en een hapje.

 Tijdens de Soirée kunnen de gasten een bestelling plaatsen. De bestelde ROOI'kes bezorgen we zo snel mogelijk aan de gastvrouw, die ze dan uitdeelt aan de genodigden. Of we verzenden ze per post voor wie wat verder woont.

 Op het einde van de Soirée ROOI krijg jij als gastvrouw een bon ter waarde van 10% van de omzet van de avond. Dit mag, maar moet je niet direct besteden.