Soirée ROOI


Oh wat mis ik de Soirées... 't Was ooit zo plezant in jullie livings!
We will be back. One day ...

(Voor alle duidelijkheid: wegens Corona zijn er momenteel geen Soirées)

          

Zin in een avondje ROOI in je living? Check!


Jij nodigt vriendinnen uit en zorgt voor een hapje en een drankje. Véronique of ik (Sabine) maken van jouw thuis de ROOI-hemel. En hopla, gezelligheid ten top.

Aan het begin van de Soirée krijgen jullie een kort woordje uitleg. Echt kort? Jep! De avond draait om jullie. Jullie krijgen heel de avond de tijd om op het gemakje ROOI'kes te ontdekken, te passen en te kiezen. En natuurlijk ook gewoon om wat te tetteren. 

Klinkt dit al leuk? Wacht maar. Als gastvrouw krijg je op het einde van de avond 10% van de omzet in de vorm van een bon. Ieeeehaaaaa, nog wat extra ROOI'kes voor jou!

Concreet: 
  Bijkomende vragen stel je op 0485 75 02 63 (Sabine), hallo@rooi.be of via het contactformulier.
  Je kiest en boekt een vrije datum in de kalender hieronder.
  Tijdens een Soirée ROOI zijn er minstens 10 personen aanwezig. Hiervoor nodig je best minstens 20 mensen uit. Meer mag natuurlijk (zie ook onder bij Corona-regels).
  Je krijgt van ons een digitale uitnodiging en/of een omslagfoto voor een Facebook-event.
  Véronique of Sabine komt rond 18u30 naar jouw thuis om alles klaar te zetten. De Soirée begint om 20u. Mensen mogen gerust ook later aansluiten.
  Wij zorgen voor de juwelen, extra tafels etc.  Jij voor het volk, een drankje en een hapje. 
 Op het einde van de Soirée ROOI krijgt jij een bon ter waarde van 10% van de omzet van de avond. Dit mag, maar moet je niet direct besteden.